Standardside


Davies & Kristensen.

Ny duo på den danske folkemusikscene spiller traditionel folkemusik fra Wales og Irland.

HELEN DAVIES

Helen Davies er født og opvokset i Wales og uddannet ved University of Birmingham. Hun har været soloharpenist ved operaen i Göteborg og i det irske radioorkester (RTE Dublin).
Fra 1983 til 1989 var hun docent ved The Royal Irish Academy of Music i Dublin. Hendes store interesse for kammer- og folkemusik har hun bragt med fra Dublin til København, hvor hun nu bor.
Helen Davies rejser jævnligt til Irland som solist og lærer. Hun er særligt knyttet til den irske komponist Shaun Davey.

LARS KRISTENSEN

Lars Kristensen er født og opvokset i Hurup Thy, hvor han som 18 årig begyndte at spille til folkedans. Han var med til at starte spillemandsorkesteret Thy Folk, og spillede herefter violin i Rumlekvadrillen i seks år. Elev hos professor Henrik Sachenskjold på koncervatoriet i Århus fra 1976 -78, og herefter studier hos violinvirtuosen Anker Buch. Har siden 2000 drevet en omfattende koncertvirksomhed i Danmark, Irland og USA - hovedsageligt med irske musikere.                               

 

 

 

Frank Dehli 22.01.2018 14:25

Hej Helen og Lars.
Tak for en fantastisk musikalsk oplevelse i Skellebjerg kirke d.14/1-18. Håber at kunne se jer her i Havrebjerg kirke med Charlotte Jensen.

| Svar

Nyeste kommentarer

18.07 | 07:35

Så har vi lige været på " Tuskær" i Fjaltring og nydt jeres arrangement.
Her kommer instrumenterne violin - nøgleharpe - guitar og harpen rigtig til deres ret.

27.10 | 18:49

Hej Lars
Sjovt at læse din historie, håber alt er er
Godt, til dig og dine kære
Hilsen Per Larsen

27.04 | 16:55

Ja tak Lars , meget gerne en fortsættelse 🤗
du har MEGET mere at fortælle 👍

22.01 | 14:25

Hej Helen og Lars.
Tak for en fantastisk musikalsk oplevelse i Skellebjerg kirke d.14/1-18. Håber at kunne se jer her i Havrebjerg kirke med Charlotte Jensen.